Хасково

21 глоби за неправилно паркиране в Хасково до обяд, вдигнаха и 7 коли

От общинска полиция са глобили 21 шофьори за неправилно паркирани автомобили в Хасково до обяд днес, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Отделно с „паяк“ са репатрирани 7 неправилно паркирани автомобила. За миналата седмица пък глобените за същото нарушение в областния град са 83. От общината уточниха, че акцията срещу неправилно паркираните коли в Хасково се провежда всеки ден.

Междувременно, читатели на Haskovo.info изпратиха снимка на глобен шофьор на скъп автомобил, паркиран по обяд на булевард „Освобождение“.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Асковлия
Асковлия
29.10.2018 19:55 19:55

А това безобразие на бул Раковски до кога ще се толерира ?

Някой
Някой
30.10.2018 9:36 9:36

Да, точно така! Ресторант „Пещите“ на помака Здравко Узунов. Наскоро бях свидетел как полицаите от Общинска Полиция пишеха фишове а г-на Узунов ги плашеше отстрани със уволнение и щял след малко да звъннел на някой си да изчезнат от там. Е това ако не е НАГЛОСТ!

Back to top button