Спорт

Нови медали за танцьорите на Петя Милушева от Сливен

В Сливен се проведе Държавно лично отборно първенство по спортни танци и пореден кръг на Купа България.

От спортен клуб „Хасково-1996“ с ръководител Петя Милушева участваха 6 танцови двойки. В групата на 9-годишните на 3-то място се класира двойката Тамер Ариф и Йоана Моллова, на 5 място са Александър Трендафилов и Теодора Дерменджиева. При младежите в танцов клас Д на трето място в комплексната надпревара са Александър Петков и Тереза Симеонова.

Танци

В първенството участваха и най-новите картотекирани двойки: Енрике Диаз и Михаела Костадинова, Николай Милушев и Рада Димова, Валентин Сираков и Камелия Георгиева, които във своите възрастови групи и класове заеха 6 места. В отборното класиране хасковлии са 3-ти и получиха купа.

В Купа България, където класирането е отделно в двата вида танци при децата в стандартни танци на второ място са Тамер и Йоана, а на трето място – Александър и Теодора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button