Хасково

Прекратяват протеста, автобусите ще се движат във вторник

Протестът на превозвачите се прекратява и автобусите в Хасково ще се движат във вторник, съобщи за Haskovo.info Себахтин Исмаил, шеф на фирмата за автобусни превози „Арда тур“.

Припомняме, че днес хиляди жители бяха засегнати от протеста. Автобуси не пътуваха за близо 30 населени места. Недоволството избухна от промяна на квоти по линията Хасково – Минерални бани. Първоначално община Хасково прие предложението на община Минерални бани и най-натовареният курс сутринта беше отнет от квотата на областния град. След това кметът на Хасково Добри Беливанов поиска този курс да остане за хасковската фирма. Областният управител Станислав Дечев пък заяви, че не може толкова бързо да свика отново транспортна комисия, на която да се обсъди новото предложение.

От областна администрация съобщават, че за да бъде разрешен транспортният хаос, свикват в сряда среща между превозвачите и компетентните институции – полиция, Автомобилна администрация и кмета на Хасково. Целта е да се потърси решение на проблема.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
29.10.2018 19:25 19:25

Шшш, кво става тука? На някой като му се накриви шапката и може да остави областен град без транспорт? Да ви имам и комисиите по транспорт и нагласените ви търгове и всичко! Иначе една камара народ взема заплати целогодишно по линия на транспорта!

Vezir
Vezir
29.10.2018 20:04 20:04

Проблем в случая няма тоя лаком ненаяден си го създава просто

Водач
Водач
29.10.2018 20:17 20:17

Везира,за кое няма проблем, че кмета си прави каквото си иска когато си поиска ли?

хасково
хасково
29.10.2018 20:40 20:40

Не,не ги допускайте,нека .други превозвачи да се явят.Кой ви дава право да дерибействате?Баси самочувствието и вездесъщието.Кой му е чадърът на тоя разбеснял се превозвач?Кой?Каква оставка,бе,нещо много се взеха насериозно тези скапаняци.

136
136
30.10.2018 8:53 8:53

Казалбаш продажник алчен ……

Back to top button