Регион

Крадат портмонета в магазини и ресторанти

18-годишна симеоновградчанка е задържана за кражба, съобщават от полицията.

Вчера около 13:30 часа, полицаи от участъка в града са получили сигнал от 42-годишна жена. Тя заявила, че половин час по-рано от магазин на улица „Търговска“ е било откраднато портмонето й. В него имало 15 лв., 2 дебитни карти и лични документи. Полицаите са установили и задържали момичето.

Също за кражба на портмоне е задържана 42-годишна жителка на село Долно Луково. Тя го задигнала от 31-годишна ивайловградчанка, докато тя била в ресторант в Ивайловград. Според жената в портмонето имало около 250 лв., които са открити при претърсване на жилището на заподозряната.

Кражба от кафе-автомат е извършена в Хасково. Разбита е частта за подаване на кафе и е задигнат монетника на машината.

Цигари без бандерол пък са иззели униформените полицаи от Хасково. Вчера при проверки на дом в село Клокотница са открити общо 13 320 папироси. 58-годишният собственик на жилището ги е предал с протокол, като му е съставен акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button