Хасково

Бебе на 16 дни почина в Хасково

Бебе на 16 дни е починало след обяд в отделението за недоносени деца на хасковската болница, съобщиха за Haskovo.info от МБАЛ.

Момченцето е било докарано по спешност в отделението в критично състояние. Сигналът е бил подаден на телефон 112 от бащата на детето, който го е предал на екип с линейка на бензиностанция в Харманли. На път за хасковската болница детето е било реанимирано. Въпреки усилията на лекарите в отделението, бебето е починало.

Според медиците детето е починало от лошо гледане. То е било инфектирано, охладено и най-вероятно задавено.

От полицията и Регионалната дирекция „Социално подпомагане“ работят по случая.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митю Клявката
Митю Клявката
02.11.2018 20:49 20:49

На бас ,че е циганче!!
Бойкооо!!!Тиквооо!!
И циганите в ДЪРЖАВАТА ТИ ВЗЕХА ДА ИЗМИРАТ ОЩЕ ОТ БЕБЕТА,БЕ!!!
АМ КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕБЕ,БЕ!!???

дете
дете
02.11.2018 20:58 20:58

Една невинна душичка е загубила живота си.Има ли значение каква народност е?Защо всичко обръщате на политика?Българите убиват децата си-ето Антонио(българин,християнин) гръмна в дясното око едногодишното си момиченце,докато при циганите за такъв случай не се е чуло.Може да им умре от глад детенцето,но никога те няма да го убият.Та кои сме по-лошите?

Гнус ме е от Клявката
Гнус ме е от Клявката
03.11.2018 10:10 10:10

За съжаление отрепки като Митю Клявката надвикват нормалните хора затова си мислим, че всички в тази държава са идиоти. Но не е така. Просто нормалните хора работят и нямат време да крякат като Клявката и по поръчка на някои да пишат само за политика.

Back to top button