Хасково

Община Хасково сключи договори за ремонти за над 275 000 лв.

Община Хасково сключи договори с 4 фирми за извършване на текущи ремонти за над 275 000 лв. Договорите са сключени след провеждане на обществена поръчка, съобщават от кметството.

„Строй ГСТ“ – Димитровград е с договор за над 73 000 лв. за ремонти в детските градини в селата Мандра, Войводово, Динево, Книжовник, Криво поле, Малево и Стамболийски. Там е предвидена смяна на дограма и ремонт на покриви.

„Водно строителство“ – Хасково е изпълнителят на ремонти за близо 78 000 лв. Предвидени са подмяна на дограма в детската градина в село Узунджово, детска градина 1 „Ян Бибиян“ в Хасково, ремонт на санитарни възли и част от двора в детска градина „Зорница“, сграда „Незабравка“.

Повече от 66 000 лв. ще струват ремонтите извършени от „Анико“ ЕООД. Те ще подменят дограмата и ще пребоядисат помещенията в яслената група на 22 детска градина, освен това ще бъде направен ремонт на покрива на сградата на здравната служба в квартал „Болярово“ и здравната служба в село Книжовник. Ще се ремонтират параклисът под статуята „Св. Богородица“, камбанарията до него и санитарни помещения. Предвиден е ремонт на покрив и фасада на театър „Иван Димов“ и др.

Над 57 000 лв. е договорът с фирма ЕТ „АС-СТРОЙ-Янко Славчев“ за обновяване на покривите на зала „Дружба“, ниското тяло на сградата и този на читалище „Заря“.

Част от ремонтите вече започнаха.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ставри Калинов
Ставри Калинов
02.11.2018 20:34 20:34

Аз пък да попитам в тия села има ли деца та са се юрнали да правят ремонти

До Ставри
До Ставри
02.11.2018 21:28 21:28

Има Ставри има. Децата го заслужават. Макар и късно , но добре , че се сещат.

Back to top button