Хасковлии се жалват от липсата на пешеходна пътека по оживен участък от улица „Дунав“

Хасково

За липсата на пешеходна пътека по оживен участък от хасковската улица „Дунав“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Става въпрос за участъка от „Дунав“ между кръстовищата с улиците „Св. св. Кирил и Методий“ и „Стара планина“. В района има жилищни блокове, спортна площадка, кафене, магазин и аптека.

В същото време хората нямат пешеходна пътека да стигнат безопасно до тях. Масово улицата се пресича неправилно, а там движението е натоварено, много шофьори карат с висока скорост и има предпоставки за произшествия.

Хората настояват по улица „Дунав“ между двете кръстовища на удобно място да се постави пешеходна пътека.

ИЗПРАТИ НОВИНА

8 коментара

  • Предлагам всички улици да ги направим пешеходна зона и да забраним движението на автомобили в града.

  • Предходния коментар явно го е писал някой много остроумен … Точно там всички надуват газта все едно са на писта все пак се населено място ще изскочи някое дете и после акъли ще ръсят комплексарите и некадърниците.

  • Няма пешеходна пътека и в другия участък от ул. Дунав – между бул. В. Левски и бул. Г.С. Раковски. Разстоянието между булевардите не е малко. И пресичането става навсякъде.

  • ДА ДЕ АМА НЯКОЙ ПИДИРАЗ СЪС ВЛАСТ В КАТ ХАСКОВО ВЗИМА КИНТИ И СИ БАРА ХУЯ. АМАН ОТ НЕКАДЪРНИ КОПЕЛЕТА

  • Пред всеки магазин пшеходна пътека, по всяка улица – през 200 м. легнал полицаи… После се сърдим като ни казват кауни, но по голям наглец от хасковлията не бях виждал – проблеми бол, ние се стремим да сме като плужеци…

  • Точно там мен ме бутна кола.Карат като луди , снобари със скъпи коли се форсират пред кафенето, а да не говорим, че има и спортна площадка наблизо.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.