Хасково

Задигнаха близо 10 000 лв. от магазин в Хасково и металотърсач от кола

Около 10 000 лв. са откраднати от свободно оставена метална касета във фирмен магазин на булевард „Съединение“ в Хасково.

От полицията допълват, че кражбата е извършена в събота. Крадците са проникнали в магазина след счупване патроните на две врати.

В края на седмицата пък са извършени две кражби от автомобили, паркирани в Хасково. И на двете коли – Мицубиши и Опел са счупени стъклата, като са откраднати металотърсач, слънчеви очила и лични документи.

17-годишно момче от хасковското село Клокотница е установено за кражба. Момчето проникнало в новострояща се къща в селото и задигнало ъглошлайф, машинка за рязане на дърва, пистолет за боядисване и прободен трион. Също за кражба в хасковската полиция е доведен 36-годишен мъж от димитровградското село Горски извор, който признал, че разбил преди дни кафе автомат и задигнал монетника му. С признание за кражба е задържан и 23-годишен симеоновградчанин, откраднал акумулатор от трактор, паркиран в двор на негов съгражданин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Корейшио
Корейшио
05.11.2018 13:59 13:59

Желяз Дебелия и Румен дявола!Няма ли вече полицията да си свърши работата и да прибере тая пасмина която тероризира града ни от години?

Анонимен
Анонимен
06.11.2018 20:48 20:48

Може и Генади да е

Анонимен
Анонимен
06.11.2018 20:49 20:49

Дявола и гената
… По един в тила и града ще диша спокойно вече

Back to top button