Хасково

Допуснаха 12 кандидати до конкурсите за директор на 10 училища в Хасковско

12 кандидати са допуснати до конкурсите за директор на 10 училища в Хасковска област, съобщават от Регионалното управление на образованието.

Не са посочени имената на кандидатите. Те ще бъдат уведомени за датата, часа и мястото за провеждане на писмения изпит – тест. До конкурса не е допусната Милена Бургазлиева.

Haskovo.info припомня, че директори се търсят за ОУ “Христо Ботев” в димитровградското село Крепост, ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в ивайловградското село Железино, ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в ивайловградското село Свирачи, ОУ “Христо Ботев” в тополовградското село Синапово, ОУ “Христо Ботев” в тополовградското село Хлябово, ОУ “Иван Вазов” в Харманли, ОУ “Христо Ботев” в харманлийското село Бисер, Спортно училище “Стефан Караджа” в Хасково, ОУ “Шандор Петьофи” в Хасково и ОУ “Христо Ботев” в хасковското село Войводово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button