Намалиха с 2000 лв. гаранцията на Васил, ударил хасковски полицай

Хасково

21-годишният Васил Колев, обвинен в причиняването на лека телесна повреда на полицай и в едро хулиганство, остава на свобода под парична гаранция.

Както Haskovo.info писа, на 31 октомври Хасковският районен съд освободи Васил от ареста заради изтичане на двумесечния срок, в който той може да бъде задържан под стража. Тогава магистратите му наложиха мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 5000 лв.

Васил е обжалвал размера на гаранцията, като е поискал по-малък или да бъде освободен под „подписка“. В крайна сметка Хасковският окръжен съд му е наложил парична гаранция в размер на 3000 лв., съобщиха за Haskovo.info от прокуратурата.

Ако Васил Колев бъде признат за виновен, че на 1 август е ударил полицай в хасковския квартал „Република“ го грози затвор от 1 до 5 г.

10 коментара

  • Абе,направо да го оправдават и да обвинят полицая.
    Българио,България,преди време имаше едно стихотворение с един коплет „О неразум уроде“

  • Да му дадат парите на него и ще се реши всичко.Срам ме е от това,което се случва в държавата Булгеристан

  • ПРОБЛЕМА НЕ СА ЦИГАНИТЕ. ПРОБЛЕМА СА ПОЛИТИЦИ И СЪДИИ. ТАМ ТРЯБВА ДА ИГРАЯТ ТОЯГИТЕ. И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО

  • АКО НЯКОЙ СЕ ЧУДИ КАКВО СА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ – ЕЙ ТОВА СА. ТОВА СА ЦЕННОСТИТЕ КОИТО ИДВАТ ОТ ЕВРОПА. ЧЕРНИЯТ МИРИЗЛИВ МАНГАЛ ДА БИЕ ПОЛИЦИЯ И ДА НЕ МОГАТ ДА МУ НАПРАВЯТ НИЩО

  • Значи има пари да плати на най- скъпо платеният адвокат в България, а няма пари да си плати гаранцията? Така ли?

  • Какво си бършете ръцете с Европа, цървули? Хайде отиди в Европа да удариш полицай да видим дали ще ти се размине? Тия руски маши ви промиха мозъците.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.