Любопитно

Пълна библиотека с деца и родители за премиерата на „Юнак Мечо“

Секретарят на хасковското читалище „Пейо Яворов“ Росица Димова представи тази вечер в Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ третата си книга „Юнак Мечо“.

Читалнята на детския отдел се напълни с деца и родители за премиерата на книгата със стихчета и гатанки. Авторката и детската й книга бяха представени от директора на библиотеката Кирилка Страшникова и редактора Тодорка Николова, която съобщи, че Димова е приета за член на Съюза на независимите български писатели.

Росица Димова призна, че вдъхновение за книгата е получила от внуците си и децата в читалището. Пламен Георгиев е направил аранжимент за песни по няколко стихотворения, които бяха изпълнени от подготвителната формация на детски хор „Орфей“ с диригент Елена Цветкова. Книгата представиха и момичетата от театралната студия „Смехорани“ при читалището, като всички заслужиха аплодисментите на публиката.

Росица Димова има издадени още сборник „Коледни песни и благословии от Хасковско“ и стихосбирката „Жена да бъдеш“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.11.2018 23:27 23:27

БРАВО!!!

Янко Митев
Янко Митев
13.11.2018 18:18 18:18

Браво Росе! Развам се много и искам книжка!

Back to top button