Хасково

Вкарват в съда 20-годишен бракониер, ударил с камшик горски стражар край Хасково

Хасковската районна прокуратура е внесла в съда обвинителен акт срещу 20-годишен мъж за нанасяне на телесни повреди на горски стражар, съобщават от държавното обвинение.

Пострадалият е с леки телесни повреди – оток на лицето и кръвонасядане с оток на ръката. Инцидентът е станал на 3 декември миналата година.

Тогава в местност край Хасково обвиняемият и негови познати отишли с няколко каруци да събират дървесина, без да притежават разрешение. След като натоварили дървата, тръгнали да се връщат към града.

Двама горски стражари, които патрулирали в района и пътували със служебен автомобил, подали сигнал на движещите се в каруците да отбият и спрат, като няколко пъти повторили и указанието си устно. Прозорецът на служебния автомобил бил отворен. Пострадалият горския стражар бил облегнал лявата си ръка на вратата и се виждала част от лицето му. Вместо да спре и да изпълни указаното му от служителите, обвиняемият с инициали А. Ш., който бил в една от четирите каруци, движещи се заедно, замахнал с пръчка, с поставен на нея гумен ремък, използвана от него като камшик за коня, като през отворения прозорец ударил горския в лицето и ръката.

Хасковският районен съд вече насрочи първото заседание за 4 декември. Наказанието, което е предвидено за престъплението, в което е обвинен бракониерът, е до 3 г. затвор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сеирджията
Сеирджията
07.11.2018 11:09 11:09

Хахахахах–хахахахаххах-хахахах…само кът си го представиш,,,,,хахахахх,,,как го е изплющял ,,,,хахахахахахах

ЯшаБе
ЯшаБе
07.11.2018 11:21 11:21

хаха тоя горски да не си е бъркал в носа, нерде оръжието бе..за какво ти е или е напълнил гащите

Back to top button