Хасково

Транспортен хаос в Хасково заради катастрофа и затворен от авария булевард

Отстраняването на голямата авария на водопровод на кръстовището на булевард „Васил Левски“ и улица „Дунав“ доведе до затварянето на платното в посока Цигарена фабрика.

Това предизвика големи задръствания по останалите основни улици и булеварди в Хасково заради опитите на шофьорите да се придвижват из града. Дълги колони от автомобили се спускаха по обяд по улица „Булаир“. Там се удариха Фолксваген и Ситроен. При инцидента няма пострадали, но движението беше затруднено.

Хаос

Както Haskovo.info писа, заради аварията е нарушено водоподаването в квартал „Република“, блоковете по булевард „Васил Левски“, улица „Дунав“ и улица „Булаир“, част от центъра на града, квартал „Изгрев“ и част от квартал „Орфей“.

Хаос

Отстраняването на аварията спря и тролеите, а общината пуснаха на тяхно място автобуси, като обявиха, че те ще се движат до 16 часа. От ВиК обаче не гарантират, че дотогава аварията ще бъде отстранена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
07.11.2018 13:54 13:54

Това на първата снимка ограда от някаква антична крепост ли е? В коя част на града се намира този исторически паметник на културата?

Анонимен
Анонимен
07.11.2018 15:38 15:38
Отговор до  гост

На кръстовището между улица Филип Тотю и улица Булаир!!!Това е северната ограда на поделението над ДНА!!!

ВВС
ВВС
07.11.2018 15:33 15:33

Това е стена от остатъка от казармата на Булаир. Вече си има антична стойност.

Back to top button