Младоженци събраха пари за бездомните кучета в Хасково

Хасково

Младоженци събраха средства за довършването на навес за бездомни кучета в Хасково.

От хасковското сдружение „Зоодоброволци“ благодарят на младото семейство Славови. Вместо цветя за сватбения си ден, те са пожелали да съберат дарение за бездомните животни и така са довършили навеса, започнат от фондация „Един процент промяна“. В него се настаняват бездомните животни.

„Благодарим ви мило семейство, че сега бездомните животни имат покрив за студентите зимни дни и нощи. Ние ви желаем никога да не губите блясъка на любовта, щастието един към друг и благородното отношение към по-слабите“, благодарни са от хасковското сдружение.

loading...

6 коментара

  • А не мислите ли за децата че играят по парковете с вашите любоми кучета. явно за вас кучетата са по важни

  • Искам да питам всички ,които критикуват и ръсят мозък и идеи тука те колко са дарили за която и да е кауза. Браво на младото семейство ,желая им много щастие и любов. Всеки сам избира как да направи света около себе си по-добър.

    • аз пък да питам всичките кучелюбци защо, аджеба само 5 хиляди лева за година сте платили данък в тази община?

      • Защото толкова е трябвало и думата „само“ е адски неуместна при все че всички кастрации и ваксини сме платили от джоба си и то не за нашите кучета, а за вашите кучета! Вашите, които изхвърляте по улиците на града поголовно и безнаказано!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.