Общината изпрати покана до 6 фирми за снегопочистването на половин Хасково

Хасково
Сняг

От общината изпратиха покана към 6 фирми за снегопочистването на близо половин Хасково.

Става въпрос за кварталите, намиращи се на север от река Хасковска – “Орфей І”, “Орфей ІІ”, “Република”, “Изгрев”, “Възраждане”, “Дружба І”, “Дружба ІІ”, “Куба”, “Ручока”, “Градска градина”, “Бадема” и “Кенана” (частично). Изключение са булевардите, попадащи в участъка и улиците в квартал “Център” и в Източна индустриална зона, които ще се снегопочистват и опесъчават от общинско предприятие “Екопрогрес”.

Фирмите, които са поканени за участие в процедура по договаряне без предварително обявление са АБ, “Арис”, ДЗЗД “Грийн Партнърс-БКС”, “Щрабаг”, “Европът 2005”, “Ата строй”.

Дотук се стигна след като за въпросната обособена позиция по обявена обществена поръчка за снегопочистване не се явиха кандидатите. За кварталите южно от река Хасковска и за селата оферта подаде само “Ата строй”, с която е подписан договор.

Обособените позиции са на стойност по 180 000 лв. без ДДС.

Още новини

loading...

2 коментара

  • И ко праим утре кат завали снега??? Пак затъваме , ам то с тоя гербаджия кмет ко да прай чиляк затъва затъва затъва

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.