Хасково

Общината изпрати покана до 6 фирми за снегопочистването на половин Хасково

От общината изпратиха покана към 6 фирми за снегопочистването на близо половин Хасково.

Става въпрос за кварталите, намиращи се на север от река Хасковска – „Орфей І“, „Орфей ІІ“, „Република“, „Изгрев“, „Възраждане“, „Дружба І“, „Дружба ІІ“, „Куба“, „Ручока“, „Градска градина“, „Бадема“ и „Кенана“ (частично). Изключение са булевардите, попадащи в участъка и улиците в квартал „Център“ и в Източна индустриална зона, които ще се снегопочистват и опесъчават от общинско предприятие „Екопрогрес“.

Фирмите, които са поканени за участие в процедура по договаряне без предварително обявление са АБ, „Арис“, ДЗЗД „Грийн Партнърс-БКС“, „Щрабаг“, „Европът 2005“, „Ата строй“.

Дотук се стигна след като за въпросната обособена позиция по обявена обществена поръчка за снегопочистване не се явиха кандидатите. За кварталите южно от река Хасковска и за селата оферта подаде само „Ата строй“, с която е подписан договор.

Обособените позиции са на стойност по 180 000 лв. без ДДС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.11.2018 10:38 10:38

От къде измислихте квартал „Градска градина“?????Такъв квартал няма!!!!

Анонимен
Анонимен
09.11.2018 16:31 16:31

И ко праим утре кат завали снега??? Пак затъваме , ам то с тоя гербаджия кмет ко да прай чиляк затъва затъва затъва

Back to top button