Любопитно

Най-добрите балерини вече са на фестивала „България танцува“ в Димитровград

Най-добрите балерини и балетисти от страната вече пристигат на започналия тридневен фестивал „България танцува“ в димитровградската спортна зала „Младост“.

Сред първите тази сутрин бяха грациите от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ в Бургас. При последната си визита в региона те спечелиха купата на кмета от фестивала на камерния танц в Хасково. Иначе, на фестивала се очакват танцьори от 51 формации, които ще се представят с 464 танца.

Балет

Официалното откриване ще е в събота от 13 часа. Тогава ще бъдат обявени и имената на носителите на 9 държавни стипендии. В неделя ще е закриването на фестивала и голямото награждаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.11.2018 1:00 1:00

Поредният цирк, като всяка друга година спретнат от Тахир Кадир – Тихомир Митев. Награди получиха некадърници и родителите им рушветчии а талантливите деца нищо.
Не е ясно защо имена като Диляна Никифорова и други участват в тази свинщина.
Явно всички бивши светила като нея и Никола Хаджитанев са готови да се наведат и за 5 лева само.
След като тези бивши звезди са готови да дадат на някакви нещастници дечица награди като Откритие на България явно е дошло време нашите деца да спрат участието си в този знаменит Димитровградски цирка, Академия Марян и други подобни простотии. Жалко за България, жалко за изкуството в България – навсякъде само измет.

Back to top button