Регион

Протестно автошествие из булевардите на Димитровград

Димитровградчани проведоха тази вечер автомобилно шествие из булевардите на града.

Десетки автомобили с надути клаксони и развети знамена обикаляха основните булеварди на града. Чуваха се и викове „Оставка“. Протестиращите бяха съпровождани от полицейски автомобили.

Протестното шествие се проведе близо час след приключването на многолюдния протест в Хасково, при който бяха затворени възлови булеварди. Както Haskovo.info писа, в хасковския протест се включиха и димитровградчани, които след прибирането си се вляха в автошествието.

През следващите дни се очаква протестиращите от двата града да се организират отново през социалните мрежи. Хората са срещу безобразията в България, управляващите, политическата класа, високите цени на горивата и данъците, ниските доходи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.11.2018 21:45 21:45

Шайката си отива.

Анонимен
Анонимен
11.11.2018 22:38 22:38

Еее най сетне се събудихме!☺☺Крайно време е за промяна!!!Ние ги доведохме тия некадърници и сега си сърбаме попарата ..че три пъти ..хак да ни е ..!!Нали сме си серсеми☺☺☺

Иха х.а а
Иха х.а а
12.11.2018 1:22 1:22

Komunisti tapaci sabudete se che ste zaspali.nqmam dumi.kvoto i. Da kaja.malaumnici.ili prodajnici esno ot dvete sa horata izlezli na protest

Back to top button