Регион

Арестуваха петима с дрога, 18-годишен зареди БМВ на бензиностанция без да плати

Петима са арестувани през почивните дни в региона с дрога, съобщават от полицията.

Най-голямо количество е открито у 38-годишен димитровградчанин. Вчера криминалисти от управлението в Димитровград са претърсили обитаваното от него жилище на улица „Хан Аспарух“, където са открили 58,5 грама марихуана и електронна везна.

Общо 5160 къса цигари без бандерол пък са иззели икономическите полицаи в Хасково и Свиленград. 3160 къса от общото количество са открити при проверка на лек автомобил Мерцедес, спрян на пътя за Свиленград, идващ от ГКПП „Капитан Андреево“. Останалите 2000 къса са конфискувани при проверка на Фиат на паркинг „5-ти километър“ край Хасково.

Двама младежи са заподозрени за кражба. Момчетата на 22 и 23 г. са отключили катинар на врата на мазе на улица „Баба Вида“ в Димитровград и са направили опит да откраднат 4 гуми с джанти. За кражба е бил установен и 18-годишен хасковлия, който на 9 ноември спрял на бензиностанция в Любимец. Младежът заредил за 30 лв. гориво в БМВ-то си и не го заплатил.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button