19 медала за „Торнадо“ от национален турнир по карате

Спорт

Силно се представиха състезателите от хасковския клуб „Торнадо“ на националния турнир по карате „Св. Архангел Михаил“ в Смолян.

От клуба участваха 11 състезатели, които завоюваха 3-то място в комплексното класиране по медали със спечелените 6 златни, 4 сребърни и 9 бронзови медали.

При момчетата, родени 2011 г. шампион на ката и макевара е Александър Димитров. При момичетата, родени 2009 – 2011 г. Виктория Недева е шампион на ката и с бронзов медал на Макевара, Илина Костова е втора на Макевара и трета на ката, а Мария Караколева е с бронзов медал на Макевара.

Карате

При момчетата, родени 2009 – 2010 г. Стилиян Бозев е първи на Макевара и трети на кумите, Ъйъз Ахмед е втори на Макевара и трети на кумите, а Денис Халил е с бронз на Макевара.

Траяна Димитрова е шампионка на кумите до 34 кг. при момичетата, родени 2007 – 2008 г. При момчетата в същата възрастова група Ерен Ахмед е със сребро на ката и бронз на кумите, а Мартин Недев е трети на ката и втори на кумите.

Денислава Янкова е шампионка на кумите при момичетата, родени 2005 – 2006 г. и бронзова медалистка на ката.

Карате

2 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.