Хасково

Откриват благотворителна фотоизложба за малкия Борил

Благотворителна фотоизложба в подкрепа на каузата „Да запазим усмивката на Борил“ ще бъде открита на 16 ноември в 12 часа във фоайето на областна администрация в Хасково.

Експозицията включва 60 фотографии на Краси Грозева и десетки фотоси на членовете на Клуб по фотография с ръководител Славян Костов.

Да запазим усмивката на Борил и да подпомогнем семейството на бебето, за да преодолеят с много любов и сили сериозното изпитание, призовават организаторите.

6-месечният Борил страда от болест на Хиршпрунг, която засяга тънките черва. Досега Борил е претърпял няколко операции. Заради заболяването Борил трябва да се храни със специфична храна, която струва около 650 лв. на месец. Създадена е страница във фейсбук с името: „Да запазим усмивката на Борил“, а десетки организации, търговски обекти и хиляди хора вече подкрепиха малкия Борил и неговите родители.

Открита е и дарителска сметка в УниКредит Булбанк:

Борил Георгиев Янков
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG48UNCR70001523398368

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button