Заснемат номерата на колите на входовете и изходите на Хасково

Хасково

На входовете и изходите на Хасково вече се монтират висок клас камери за видеонаблюдение, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Подобни камери са монтирани и работят на входа и изхода за Димитровград. Те са с голяма резолюция и заснемат регистрационните номера на колите. Те могат да засичат и средна скорост, но не са включени на такъв режим.

Досега в областния град са монтирани над 60 камери за видеонаблюдение. Вчера такива са поставяни на площад „Свобода“. Камерите в Хасково ще са близо 100.

loading...

11 коментара

  • НАПРАВО РАЗСТРЕЛВАЙТЕ НА ВХОДОВЕТЕ. САМО ТОВА ОЩЕ НЕ СТЕ ИЗМИСЛИЛИ.

      • Напълно съм съгласен с теб! Ходи да протестира против правителството ама като кара с 200 на пътя Дград Хасково и трябва да има 1000лв акт няма проблем. Ех този долен манталитет!

  • А колко е ограничението срещу астиката 100 200 метра преди жълтата спирка на правата някой знае ли?

  • И кога точно ще ги включат в режима за който са произведени и платени, т.е. да отчитат и средна скорост за да се виждат нарушителите? Или ще се използват само когато на някой му е удобно, например на „началството“ или на някой служител. Или само срещу някой определен човек. Ей такава ви е всичката работа.

  • Аз разбрах, че всички Хасковлии ще участваме в Биг Брадър, но не разбрах – къде ми е хонорара?

    • Ти трябва да плащаш не на теб!!!!!Това се прави с цел по-лесно разкриване на престъпление за изясняване обстоятелствата око възникнала катастрофа а част от тях ще снимат и за превишена скорост!!!!!Това е добра идея която например във Варна е доказано ефективна!!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.