Любопитно

Най-толерантен ученик избраха в Харманли

По инициатива на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, всички училища в Харманли отбелязаха международния ден на толерантността.

Децата от всеки клас отличиха своя най-толерантен съученик. Това се случи по време на часа на класния ръководител. Заедно със своя педагог, те обсъдиха темата за толерантността и в частност – нейните принципи. След това отсъдиха заедно, кой според тях най-много заслужава приза.

Харманли

Целта на кампанията бе да се насърчи приемствеността между децата. Затова работят 5 обществени възпитатели, както и секретарят на комисията Фанка Костукова, която раздаде грамоти на всеки отличил се ученик. „Добрите практики трябва да се поощряват и да бъдат пример за останалите деца“, бяха част от нейните думи към събралите се учители и ученици във всяко от училищата – НУ „Алеко Константинов“, НУ „Отец Паисий“, ОУ „Иван Вазов“, СУ „Неофит Рилски“, ПГЕТ „Захари Стоянов“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.11.2018 18:57 18:57

Не мога да повярвам . че тая “ ШИБАНА “ с извинение дума се проповядва от народ който го “ ЕБЪТ “ отвсякъде пак с извинение. Трябва ли всеки от нас лично да пострада за да разбере че циганин не се толерира. За циганина само тояги. Толкова ли са тъпи учителките да продължават да проповядват на българските деца нещо което ще ги затрие в бъдеще

Back to top button