Регион

Протестът освободи движението по магистрала „Марица“

Протестиращите освободиха и двете платна на автомагистрала „Марица“.

Блокадата продължи повече от час и половина и спря движението. Стотици автомобили изчакваха между Харманли и Свиленград. Така на практика протестиращите изпълниха заканата си да затворят пътя към турската граница. По-рано беше блокиран и пътят към гръцката граница.

Протест

Както Haskovo.info писа, протестът започна още в 8 часа в Хасково. Протестиращите тръгнаха в автошествие, но бяха спрени от полицейски кордон преди магистрала „Марица“ и бяха върнати по стария път за Свиленград.

Протест

Малко след 12 часа протестиращите от Свиленград, които по-рано направиха шествие из града, стигнаха до разклона за гръцката граница при ГКПП „Капитан Петко войвода“. Там стигна и автошествието от Хасково.

Хората протестират срещу безобразията в страната. Те настояват за нормален живот, като данъците и таксите да отговарят на доходите в България.

В понеделник от 18 часа пред областна администрация в Хасково ще има национален протест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.11.2018 17:57 17:57

Сега вдигнаха ли ви се доходите ?

Идиот патриот
Идиот патриот
18.11.2018 18:21 18:21

Анонимен туй си бил голям Трол бе

Back to top button