Регион

Протестиращи затвориха два булеварда в Димитровград

Протестиращи затвориха за кратко два булеварда тази вечер в Димитровград.

Хората се събраха на площад „България“ пред сградата на общината. След това те направиха шествие по пешеходната зона към новата автогара. Хората скандираха „Оставка“, „Българи, юнаци“.

Протест

Протестиращите оставаха на пешеходните пътеки на булевардите „Димитър Благоев“ и „Раковски“, като така блокираха движението. Те бяха охранявани от кордон полицаи.

Haskovo.info припомня, че по-рано днес протестиращи от региона се отправиха към Свиленград. Там те блокираха последователно движението към гръцката и турската граница. За понеделник от 18 часа пред областна администрация в Хасково е насрочен нов протест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Марин
Марин
18.11.2018 20:08 20:08

Браво българи!
Трябва да се протестира за да се оправи нашата държава.Искаме по евтини горива, по евтини застраховки и данъци,по високи заплати (мин.800 лева) и пенсии( мин.350 лева).Ние не сме някакви безмозъчни същества,които да бъдат лъгани и манипулирани.Искаме един по-добър стандарт на живот.
Братя,българи утре в 18ч. да бъдем колкото се може повече и да протестираме!
Стига толкова сме търпели!!!

Анонимен
Анонимен
19.11.2018 19:49 19:49

Plateni.prostaci plateni sa tovae

Back to top button