Регион

Задигнаха пари и бижута от две жилища, хванаха мъж да краде за втори път алкохол от хипермаркет

Две домови кражби са извършени в рагиона, съобщават от областната дирекция на полицията.

Документи и 30 лв. са задигнати от вила край Харманли. Крадците са проникнали след счупване стъкло на прозорец.

Златни и сребърни бижута, 1000 лв. и 100 евро са откраднати от жилище на улица „Единство“. Крадците са разбили патрона на вратата.

44-годишен мъж пък е задържан за кражба от хипермаркет в Димитровград. Мъжът е заловен от служител в магазина с бутилка алкохол, която незаплатил на касата. Пристигналият на място автопатрул е установил, че това е поредната му кражба от магазина. Преди 5 дни той отново бил заловен с бутилка алкохол, задигната от същия хипермаркет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Fanki
Fanki
19.11.2018 11:15 11:15

Ама той не краде бе той просто си е взе3мал бутилката Как да не си вземе при това изобилие на стока Човека си е помислилче комунизама е дошъл Нали при комунизма на всекиго според нуждите Е имал е нужда и е взел какво толкова лошо е направил Сега полицаите са взели бутилката и ще си изпият алкоихола в Районото

Анонимен
Анонимен
19.11.2018 12:05 12:05

Долни лъжа каде на улица Единство ще имат 1000 л.в и сребро че и евро

Back to top button