Любопитно

Деца от хасковски социален център с награди от фестивала „Да подарим мечта“

Деца от ЦНСТ в Хасково се завърнаха с награди от петия фестивал „Да подарим мечта“ за хора в неравностойно положение в Медовина, съобщават от общината.

Фестивалът е по повод 3 декември – Международен ден на хората с увреждания. Организатор е читалище „Иван Иванов-1891“ в село Медовина.

Фест

Децата от хасковския социален център бяха отличени от журито на фестивала с първо място за Маринела Пенева за изпълнение на песента „Приятелство“, награда на журито за драматизацията „Сливи за смет“, плакет и грамота за участие на всички от Хасково.

Фестивалът се организира със съдействието на община Попово и дава възможност за изява на естетическите и артистични възможности на хората с увреждания в областта на фолклора, популярната музика и танцовото и приложно изкуство. Това отговаря на приоритетите и целите за интеграция на хората с увреждания в обществото, развитие на творческите им възможности и участието им в културни изяви.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.11.2018 18:14 18:14

Браво на децата и на хората от Центъра, които полагат толкова много грижи за тях!

Back to top button