Спорт

Злато и два бронза за „Аида Вадо-рю“ от купа „Ронин“

Каратеки до 14-годишна възраст се бориха за медалите в традиционната карате купа „Ронин“ в столичната зала „Триадица“.

От хасковския карате клуб „Аида Вадо-рю“ в проявата се включиха 4 състезатели, които отново се представиха достойно и завоюваха един златен и два бронзови медала.

В дисциплината семейна ката Тодор и Стилиян Язаджиеви спечелиха 1 място и златен медал, като сразиха силната конкуренция. Моника Николова стигна до полуфинал и след оспорвана среща отстъпи на състезателката от „Странджа“ (София) и се окичи с бронзов медал при кумите момичета 2009г. плюс 30 кг. Марио Костадинов също игра силно и спечели бронзов медал при кумите момчета 2007 г. до 40 кг.

Това бе последното за годината състезание за деца. Васил Ривов продължава своите участия в предстоящото в края на другата седмица Балканско първенство в Дубровник, Хърватия и от 7 до 9 декември последното за годината състезание от веригата КАРАТЕ 1 серия А в Шангхай, Китай.

Карате

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button