Хасково

Майор Светослав Годинов е новият командир на поделението в Хасково

Майор Светослав Годинов е новият командир на хасковското военно формирование 52 740.

На тържествената церемония за сдаване и приемане на длъжността „Командир на 31 механизиран батальон“ присъства командирът на Втора механизирана бригада бригаден генерал Костадин Кузмов и началникът на щаба на бригадата полковник Стоян Шопов, съобщават от военното формирование.

Майор Светослав Годинов е роден в Стара Загора, израснал е в Харманли. Завършил е Националният военен университет във Велико Търново, профил „Мотострелкови войски“. През 2001 г. е започнал своята служба в Средец. В периода 2002-2014 година служи в Стара Загора, след което преминава обучение във Военна академия „Г. С. Раковски“. Дипломира се през 2015 г. и продължава службата си в щаба на Втора механизирана бригада, от 2016 г. е Началник на щаба на 38 механизиран батальон в Стара Загора.

Участвал е в три мисии зад граница – в Босна и Херцеговина (2006 г., като командир на взвод), в Кабул, Афганистан (2012 г., като командир на рота) и в Кандахар, Афганистан (2014 г., като командир на рота), както и в множество международни занятия и учения.

Както Haskovo.info писа, досегашният командир на хасковото военно формирование подп. Николай Александров от началото на ноември е на нова длъжност в Стара Загора. Той е началник на отделение „Бойна подготовка“ в щаба на Втора механизирана бригада.

Командир

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.11.2018 17:01 17:01

Успех ! Наели са някои си квартири под наем от Хасково, някои закупиха много скъпи стари жилища, а сега след пенсия искат да си заминат по родните си градове, но никога няма да могат да ги продадат, никогаааа на цената, която са ги закупили, това не е ли грабеж, само кога отидем, всичко старо тук, съжаляваме, че купихме жилището си, скромни, учтиви са, на около 48 години са, но не искат тук завинаги, защото и там става както един друг град само на 56 км от града ни, Да, Тъжим, за Социализма, сега го казвам, защото един от родителите ми работеше в поделение, а децата ни по време на герб, няма смисъл, нагли сини комунисти, от бкп имаше много честни и възпитани, но здраве да е, няма връщане, дори иде още по зле, виж какво става, едните искат, другите не дават, а народът е страдалец в случая, дори на маса минавайки, може да загубим ние и те, но няма да сдадем власт, а корят Президента, защо ли, защото е на ТИ в този регион, и мнозина от села и градове околни като няма за кого да се хванат, се хващат за Президента, макар че и от село Славяново, Хората там, Хубави хора са, но не са ни помогнали за нищо … Много са се хванали за Генерал Радев, отлично познава региона, а не като ББиЦЦ, нерде Ямбол, Нерде Стамбул, не искам да ги обидя, но не трябва да пренебрегват г-н Радев, все пак не е току що прост човек, а и баща му, с висше инженерно, кой на годините на бащата на Радев, по онова време е имал или завършил висше, само заможните, то е просто до ума, ама мнозина не мислят, а пишат ли пишат глупости против хора мислещи за България, а що не и за родните си места, макар че вече всичко е късно, Деца навън, а вече остаряха, 10 години, на колко са сега, на 34, без семейства, без деца, а родителите са стари, няма кой една чаша вода да им даде, но цц едва ли мисли или с някоя по долна глава, бил е млад и зелен по ония времена, 1989, 1965, трябва да си живял в тези региони и тогава да вземаш участие, а не на книги, животът нищо общо няма на книги и дела, Не съм Фен на Никому, но казвам, болката на народа ни, а той не заслужава да продължава да го измъчвате всички вие там горе, не заслужава, тук мога да ви пиша, че има потъпкване на правата на мнозина от народа на България и Кога ви пишем истини, не обиждайте се, а четете, макар и прост и неук човек да ви го е писал, Хубаво е правопис да се спазва, точки, запетаи, но не винаги правописа води до правилната посока, а те от ляво и дясно са платени тролове, стоят по цял ден за някоя жълта стотинка подхвърлена от разни депутати, това са нашите пари, парите на народа ни, изкарани с много труд честен, с пот на челото, а вие ограбихте ги, и продължавате, ако мислите същото както герб, то по-добре крачка назад, много им се е събрало на народа ни, мълчат у домовете си, стоят на студено, завиват се в леглата им, дали аджаба на Запад е така, нали цц и сие сте се запътии към запада, защо не спазвате техните правила, а от времето на … или така е по-уютно на два бряга, ако не на единия, то след време ще се прехвърлим на същият,

луд
луд
25.11.2018 11:42 11:42

ако колко си луд ти …. :)

Back to top button