Любопитно

Дядо Коледа пали елхата с шоу на ледената пързалка в Димитровград

Дядо Коледа ще запали най-голямата жива елха в България – „Дървото на надеждата“ в Димитровград на 5 декември от 17:30 часа, съобщават от общината.

Елхата ще е с напълно нова визия. За първи път в Димитровград малки и големи ще се радват на най-новата атракция – Ледената пързалка. Пързалката е разположена на удобно за гражданите място на централния площад, където деца и възрастни ще могат да се насладят на удоволствието да карат кънки. Шоу на леда ще направят децата от софийския спортен клуб „Ледени искри“, като с изпълненията си малките фигуристи ще открият официално Ледената пързалка в Димитровград.

Аромат на вкусни вурсчета ще се носи из площада на Димитровград от традиционната „Гостилница“, а в работилничката за играчки децата ще могат да направят етикети за подаръци и 3D коледни украси за дома. Задължителното писмо до Дядо Коледа малките палавници ще могат да напишат и пуснат в „Пощата“ за коледни писма. За децата ще има и вкусна изненада с любима близалка.

Коледни песни в изпълнение на Микаела Димитрова и Мариета Стоянова и танците на талантите от ОЦТИ „Галаксико“ ще пренесат всички във вълшебството на коледния дух. Колорита на българския фолклор ще бъде пресъздаден в хореографията на танца „Снежко“ от децата на танцов ансамбъл „Звездица“, а коледари от село Долно Белево ще изпълнят с наричания за благоденствие централния площад на Димитровград.

Пищна заря и пиротехничеки ефекти ще очакват гражданите, дошли на запалването на Елхата и коледните светлини в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button