Отпускат допълнително 151 000 лв. за храна на детските градини в Хасково

Хасково

По бюджета на детските градини в Хасково да бъдат преведени допълнително 151 049 лв. предлага с докладна за ноемврийската сесия кметът Добри Беливанов.

В докладната е записано, че през летния сезон в Хасково всички градини са работили с пълния си капацитет, благодарение на създадените благоприятни условия за децата – обновяване на интериора и материалната база. От септември броят на децата в предучилищна възраст е по-голям, което води до увеличена посещаемост на тези деца.

Допълнителните средства да бъдат осигурени от Резерва за непредвидени и неотложни нужди.

4 коментара

  • Тоя дъртак си мисли,че пак някой ще го избере…
    Парите му ги дадоха от ГЕРБ,с надеждата протестите в Хасково да спрат!!
    Ама не,бе гербери,не така бе!!!

  • Като обясняваха някои , че таксата от 1 лев не стига да се покрие разхода на градините никой не чу. Дигнаха се на популистичната вълна и смело отстояваха тоя един лев на ден. А сега търсете пари да платите сметката за храна на децата. Няма лошо нека да е един лев ама да са предвидени пари в бюджета за покриване на разликата до реалната стойност. Нали един велик финансист -общински съветник дето жена му също финансистка гръмна в кумгейт обясняваше че парите били планирани- ПЛАНИРАНЕ НЕ ЗНАЧИ ОТ РЕЗЕРВА!!!

  • Детето ми се прибира гладно от градината не знам къде отиват пак тези пари?Фирмата май повече краде отколкото да храни децата ни!

  • Как ще са работили с пълен капацитет през лятото?
    За това ли госпожите от градината на „Танкист“ цяло лято се чекнаха по морета и балкани с болнично с фалшиви диагнози?Повече пари за храна уж за децата,ама да пълнят хладилниците в къщи?!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.