Събират играчки за деца в нужда в Хасково

Хасково

Общностен център за подкрепа на деца и родители в Хасково за опредна година инициира акцията „Подари играчка“, съобщават от общината.

Кошовоте за събиране на играчки вече са разположени в сградата на община Хасково, читалище „Заря“, Младежкия център, Общностен център за подкрепа на деца и родители. Играчките могат да бъдат използвани, но здрави и почистени.

Събраните играчки ще бъдат предоставени на деца, чиито родители нямат възможност да им осигурят такива.

7 коментара

    • Все някой друг да е виновен,а?Ако кажат храна,ще мрънкате:“-Ами дрехи няма ли?!“.Някой се организирал и ся иди с лошото си настроение и дрънкай глупости.Саааамо мрънкане.Ужас.А никой нищо незахваща.

  • Стига,бъдете хора няма значение партия,кметство или друго!Какво лошо има да зарадваш дете(знам,че работим много,но заслужяваме повече,Съгласна съм! )Обаче тук говорим за друго,всрки има стари играчки,нека ги дарим.На шест не може да знаеш дали“играчките се ядат“, Искаш любов или поне най-близкото внимание,грижа,плюшено приятелче.За вас не знам аз нямам против кмета да дари(ако някой има, дарете повече)

  • Защо, каквото и да се прави, някой почва да говори за партии??? Тези, които имат тоолкова голямо желание да дарят лекарства и храна, адресите на всички социални домове са публични!!! Отиват, питат от какво точно имат нужда, купуват и даряват….опс, извинявайте….вие нямате желание да помагате, вие просто обичате ей, тъй да си мрънкате и плюете. ТАЗИ ИНИЦИАТИВА Е ПРЕКРАСНА, ЗАЩОТО ПОКАЗВА НА ПРЕЗАДОВОЛЕНИТЕ НИ ДЕЦА, ЧЕ ИМА ТАКИВА, КОИТО СИ НЯМАТ! ЕДНО ДЕТЕ, КОЕТО Е НАУЧЕНО ОТ МАЛКО ДА ПОМАГА НА ДРУГО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, ЩЕ СТАНЕ ДОБЪР И ДОСТОЕН ЧОВЕК! А вие продължавайте да намирате кусури на всяко добро начинание, явно това ви прави щастливи

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.