Спорт

Двата футболни клуба искат общо 40 000 лв. помощ от община Хасково

Футболен клуб „Хасково 1957“ и АФК „Хасково“ са внесли в общинския съвет предложения за ноемврийската сесия общината да ги подпомогне финансово.

От „Хасково 1957“ посочват, че предложението е с огромно обществено значение. Отборът се състезава в Трета лига. В отбора работят доказани специалисти, като треньора Емил Ангелов, се казва още в докладната, като се допълва, че за да иска Хасково да има лице на футболната карта на България са необходими 30 000 лв. Парите ще са за довършване на полусезона в първенството.

От ръководството на АФК „Хасково“ също посочват, че развитието на отбора е с огромно обществено значение. Тимът е на първо място през есенния полусезон на областната група. В отбора се състезават футболисти от детско-юношеските школи в града и възпитаници на Спортното училище „Стефан Караджа“, се посочва в докладната. 10 000 лв. са средствата необходими за екипировка, пособия и за покриване на разходи, които са пряко свързани с дейността на АФК „Хасково“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стивън Къри
Стивън Къри
23.11.2018 8:28 8:28

Бре тази В група много разходи много чудо уж отбор правим всички бизнесмени , но пари няма странна работа … Малко наивна и смешна ситуация тези неща се мислят предварително, а после хоп дайте пари ми извадете вие от Управителния съвет наредени ….

Анонимен
Анонимен
23.11.2018 14:04 14:04

vsqka godina . godini nared edno i sa6to ne vi li umrazna za6to ne razbrahte 4e v haskovo nqma futbol i nqma da ima dokato e palno s intriganti i intrigi mnogo vie trudno da priemete istinata tova vsi4ko e bezmislenno edin otbor nqma te dva napravili to4no selska rabota ama selska

Grishko
Grishko
24.11.2018 7:17 7:17

Тея не спряха да искат .10 000 за екипировка,а от децата пак си взимат пари и кво развиват и те не знаят.

Leo
Leo
24.11.2018 22:41 22:41

prosto jiveqt v nqkva zabluda za kvo samo iskat za ne6to koeto nqma smisal futbol nqma v haskovo a tova e zabluda za kvo i za kade se napavat nqkoi znae li ?

Back to top button