Хасково

Отпускат още 135 419 лв. за бутилирана вода на училищата и детските градини в Хасково

Докладна за компенсирана промяна по бюджета на община Хасково за предоставяне на средства за закупуване на бутилирана вода за питейни нужди за детски градини, училища, социални и лечебни заведения внася кметът Добри Беливанов за ноемврийската сесия на общинския съвет.

С решение на общинския съвет от 26 януари са предоставени необходимите средства по бюджетите на общинските и държавни училища, детски градини, социални и общински здравни заведения за закупуване на бутилирана вода за питейни нужди. Причината е кризата с урана и забраната водата в Хасково да се използва за пиене и готвене.

Сега се предлага отпускането на 135 419 лв. за закупуване на бутилирана вода за питейни нужди за периода 12 юни – 30 декември. Средствата ще бъдат осигурени от Резерва за непредвидени и неотложни нужди от бюджета на община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Някой
Някой
23.11.2018 11:57 11:57

Най-гадната и блудкава вода е тази БАЧКОВО. Все едно пия вода от някой язовир.

Back to top button