Хасково

Хасковлии атакуваха хипермаркетите на Черния петък. КАТ с глоби за неправилно паркиране

Много хасковлии от сутринта се струпаха в хипермаркетите на изхода на Хасково за Харманли.

Причината са намаленията в цените на техниката на Черния петък. Хората се струпаха от рано, за да не се изчерпи повечето стока. В един от магазините всичко се предлага с 10% намаление, а в другите има специални оферти.

Паркингите на хипермаркетите обаче не можаха да поемат всички автомобили. Много коли бяха паркирани на пътното платно или в съседните острови, сигнализираха със снимки читатели на Haskovo.info.

За да се избегнат пътни инциденти от КАТ започнаха специализирана операция в района на хипермаркетите. От пътна полиция предупредиха, че ще има глоби за неправилно паркираните коли.

Глоби

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
техномаркет
техномаркет
24.11.2018 10:29 10:29

бедните българи които лятото задръстват маказа, хармат като луди в одрин сега изкараха пари и за черния петък. хайде каквото сте купили купили и в недеря на протест че тази немотия не се търпи. оставка. смяна на системата. нямаме пари. чакаме президента да ни оправи. хайде давайте с лозунгите. защото мълчите бедни дущици нещастни.

Back to top button