Регион

Готвят основен ремонт на мост на пътя Харманли – Тополовград

Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за избор на изпълнител за изработването на технически проект при ремонтно-възстановителните работи на моста над река Соколица, съобщават от АПИ.

Съоръжението се намира при 29-ти км на пътя Тополовград – Харманли. Мостът е в експлоатация повече от 42 години. Въз основа на проекта, който ще бъде изготвен, след това мостът ще бъде основно ремонтиран.

Бъдещият изпълнител ще трябва да изготви технически проект, включващ строителни дейности за нова пътна плоча, нова хидроизолация, полагане на нова асфалтова настилка, подмяна на дилатационните фуги, монтаж на нови парапети и мантинели и др.

Общата индикативна стойност на поръчката за проектиране е близо 70 000 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение е 45 дни. Кандидатите могат да подават офертите си до 3 декември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Аскуулия
Аскуулия
23.11.2018 15:06 15:06

Въз основа на проекта, който ще бъде изготвен, след това мостът ще бъде основно ремонтиран???

Back to top button