Хасково

Старши експерт търсят за областната дирекция на МВР в Хасково

Конкурс за старши експерт е обявен за областната дирекция на полицията в Хасково, съобщават от МВР.

Той ще работи в сектор „Координация, административно и правно обслужване и човешки ресурси“ към отдел „Административен“. Изисква се висше образование бакалавърска степен и минимален професионален опит от 1 г. или минимален ранг – V младши. Конкурсът е на два етапа – тест и интервю. Заплатата е от 510 до 1150 лв. Конкурсът е обявен на 22 ноември и документи се подават в 10-дневен срок в областната дирекция на МВР.

Сред дейностите в длъжностната характеристика на старши експерта е записано, че ще разработва и поддържа плановете за поддържане на областна дирекция на МВР – Хасково в готовност за работа във военно време за действие при кризи, бедствия и извънредни ситуации и отговаря за тяхното състояние. Той ще отговаря и за оповестяването в областната дирекция при поддържане от мирно във военно положение и при кризи, бедствия и извънредни ситуации. Отговаря и организира провеждането на мобилизационната подготовка и поддържа мобилизационната готовност в областна дирекция и нейните структури, като: планира попълването с мобилизационни ресурси, планира и провежда учебно-мобилизационни мероприятия по подготовка на служителите, участващи в мобилизацията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
John
John
24.11.2018 12:40 12:40

демек нова бройка за чантаджия!

Някой
Някой
24.11.2018 16:03 16:03

Те търсеха и Юрист, ама явно пак ще нагласят някой наш човек – по-възможност от Харманли бе чвяк!! Яви се една моя позната и си подаде документи на които всички условия тя отговаряше, но я отрязаха културно.

Back to top button