Регион

Протестът в Димитровград приключи мирно. Няма затворени пътища – ВИДЕО

Протестът в Димитровград продължи близо 3 часа. Исканията на протестиращите са основно за по-добър живот, по-ниски цени и по-високи доходи.

Още в 18 на площада пред общината започнаха да се събират недоволни, повечето от които от Хасково. По-късно пристигнаха и жителите на Димитровград, както и гости от Свиленград, Кърджали и други населени места.

ПротестШествието под надслов „Народът срещу системата“ тръгна през пешеходния бул. „България“, през жп кулата и стигна до кръговото кръстовище на околовръстния път, какъвто беше и първоначално обявеният маршрут. В челните редици се появи полуголо момиче.

ПротестНа кръговото кръстовище протестът беше посрещнат от кордон от униформени. Част от участниците в шествието поискаха да продължат по пътя за Хасково към магистрала Марица, но организаторите ги призоваха към спазване на предварителния план.

Част от протестиращите се върнаха към центъра на града като изиграха и хоро на булевард „3 март“, други обаче останаха на кръговото кръстовище до 21 часа, който беше и крайният час на протеста.

Протест

По време на шествието се събираха средства за инвалидна количка на млада жена от Димитровград. След края му организаторите предадоха лично събраните близо 750 лева на семейството.

Протест

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ИНА
ИНА
25.11.2018 22:53 22:53

За това, че събраните средства са предадени на болната жена, ДЪЛБОК ПОКЛОН ! А за някои от останалите прояви и то „нечистоплътни“ – ОМЕРЗЕНИЕ !

John
John
26.11.2018 9:28 9:28

в коя чалготека продължи протеста на маса?

Кой продаде бтв ?
Кой продаде бтв ?
21.12.2018 11:35 11:35

Разсаблечени проститутки с нарко сводниците си и ония двете напушени овце (една от които е веска амфета) дето са се снимали с полицията кво изобщо правят там за какво протестират, май само снимка с полицията да си направят и по една саска да изпушат, те даже хоро не играха щот не могат иначе големи българки… ИЗЛАГАЦИЯ, ПОЗОР

Back to top button