Хасково

Закопчаха хасковлийка и димитровградчанин за половин кило марихуана и метаамфетамин

500 грама марихуана са иззели димитровградските криминалисти, съобщават от полицията.

Дрогата е намерена в дом на улица „Софроний Врачански“ в града. В жилището на 39-годишен мъж, познат на полицаите е открит половин килограм суха зелена листна маса, предадена с протокол от собственика й.

Също за притежание на дрога в хасковския арест е била и 37-годишна хасковлийка. Тя е била пътничка в лек автомобил БМВ, управляван от 40-годишен мъж. При проверка от полицаите, дрегерът отчел наличие на амфетамин и метаамфетамин в кръвта на водача. Последвало е претърсване в жилището на жената на улица „Кресна“ в областния град. Там е открито 60 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо при полеви наркотест на метаамфетамин и електронна везна. Двамата са задържани до 24 часа.

Хасковската районна прокуратура вече привлече като обвиняема жената с инициали П. Д. Разследването по случая продължава, като предстои да бъде назначена физикохимическа експертиза, да бъдат разпитани свидетели и други.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button