Регион

Община Димитровград кани половин дузина фирми за автобусната линия до Хасково

Нито една фирма не се е явил за участие в обществената поръчка за автобусни превози на община Димитровград по три от пакетите, сред които е и линията до Хасково.

По тази причина от общината изпращат покана за пряко договаряне към 5 – 6 фирми от региона и Стара Загора. Кметът Иво Димов заяви пред Haskovo.info, че не очаква да има проблем с автобусния превоз между Хасково и Димитровград, градския транспорт и селата. По неговите думи, дори и ако до Нова година не бъдат сключени договори с фирми, областният управител може да наложи временна мярка. Тогава всички, които возят пътници сега ще продължат да го правят до избора на новите фирми.

Единственият явил се кандидат на обществената поръчка е за линията от Димитровград за София, която се печели от „Юнион Ивкони“, която е предложила цена на билета в едната посока 15.90 лв. В офертата на автобусния превозвач има вариант и за абонаментни карти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button