Хасково

Силвия Тенчева спечели конкурса за директор на Спортното, Антоанета Петрова остава на „Шандор“

Силвия Тенчева е спечелила конкурса за директор на хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието. Досега Тенчева беше временно изпълняващ длъжността до конкурс.

Антоанета Петрова остава временно директор на ОУ „Шандор Петьофи“ в Хасково до конкурс, тъй като там няма спечелил кандидат. За училищата в селата Хлябово и Бисер не са се явили кандидати и там остават досегашните временни директори.

Красимира Димитрова е спечелила конкурса за директор на училището в село Войводово. Светла Георгиева е победител в конкурса за харманлийското ОУ „Иван Вазов“. В училището в село Железино директор е Красимира Петкова, Димитрина Иванова – в село Свирачи, Анелия Христова е директор на училището в село Синапово, а Татяна Тодорова на училището в село Крепост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МОН
МОН
29.11.2018 19:39 19:39

защо? Не дадохте отговорите и на Петрова, както на Тенчева

Срам! Къде е МОН да види как се явяват по ТРИ пъти, докато улучат отговорите

Гражданин
Гражданин
29.11.2018 20:57 20:57

Ех, не съм виждала по грозна низост за конкурс.
Нима Антоанета Петрова е по недостойна за директор от една Красимира Димитрова във с.Войводово. Или понеже тя е човека на г-н Панайотов и знае къде да вдига, а няма ли конфликт на интереси, защото тя е представител и на „Анубис“ и „Булвест“ за Хасково ….. човек без достойнство и авторитет в обществото. Затова ли бяха тайни кандидатите за да не се тръби…. Ох, господа журналисти а имате претенции за четвъртата власт.
Тежко и горко за колектива, които трябва да се принизи на нейното ниво. УСПЕХ педагози. Дано сте пълноценни в работата си с такъв директор.

Анонимен
Анонимен
29.11.2018 20:58 20:58

Нагли––– БЕЗКРУПОЛНИ ДАСКАЛИ,само такива стават директори .

Анонимен
Анонимен
29.11.2018 21:06 21:06
Отговор до  Анонимен

Тази жена е позор за гилдията. Аз ако съм ще ме е срам да се разхождам из улиците на града.

Учител
Учител
30.11.2018 0:08 0:08

Г-жо Антоанета Петрова, с какъв морал,ще се разхождате из улиците на града! Два конкурса,два провала! Докога! Със самочувствие, без покритие и злоба, не се управлява! От момента на вашето управление ОУ“Шандор Петьофи „,върви към провал!у

Back to top button