Силвия Тенчева спечели конкурса за директор на Спортното, Антоанета Петрова остава на „Шандор“

Хасково

Силвия Тенчева е спечелила конкурса за директор на хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието. Досега Тенчева беше временно изпълняващ длъжността до конкурс.

Антоанета Петрова остава временно директор на ОУ „Шандор Петьофи“ в Хасково до конкурс, тъй като там няма спечелил кандидат. За училищата в селата Хлябово и Бисер не са се явили кандидати и там остават досегашните временни директори.

Красимира Димитрова е спечелила конкурса за директор на училището в село Войводово. Светла Георгиева е победител в конкурса за харманлийското ОУ „Иван Вазов“. В училището в село Железино директор е Красимира Петкова, Димитрина Иванова – в село Свирачи, Анелия Христова е директор на училището в село Синапово, а Татяна Тодорова на училището в село Крепост.

5 коментара

 • защо? Не дадохте отговорите и на Петрова, както на Тенчева

  Срам! Къде е МОН да види как се явяват по ТРИ пъти, докато улучат отговорите

 • Ех, не съм виждала по грозна низост за конкурс.
  Нима Антоанета Петрова е по недостойна за директор от една Красимира Димитрова във с.Войводово. Или понеже тя е човека на г-н Панайотов и знае къде да вдига, а няма ли конфликт на интереси, защото тя е представител и на „Анубис“ и „Булвест“ за Хасково ….. човек без достойнство и авторитет в обществото. Затова ли бяха тайни кандидатите за да не се тръби…. Ох, господа журналисти а имате претенции за четвъртата власт.
  Тежко и горко за колектива, които трябва да се принизи на нейното ниво. УСПЕХ педагози. Дано сте пълноценни в работата си с такъв директор.

  • Тази жена е позор за гилдията. Аз ако съм ще ме е срам да се разхождам из улиците на града.

 • Г-жо Антоанета Петрова, с какъв морал,ще се разхождате из улиците на града! Два конкурса,два провала! Докога! Със самочувствие, без покритие и злоба, не се управлява! От момента на вашето управление ОУ“Шандор Петьофи „,върви към провал!у

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.