КОРЗ и общинска полиция пропускат граждани за сесията на общинския съвет в Хасково

Хасково

КОРЗ и общинска полиция пропускаха тази сутрин гражданите, желаещи да присъстват на сесията на общинския съвет в Хасково.

От общината обясниха, че сред недопуснатите до заседанието е жена, която преди се е обаждала по време на сесиите и не е спазвала реда. Кметът Добри Беливанов заяви, че се е срещнал с жената при прекъсването на заседанието, за да я изслуша.

Заседанието пък беше прекъснато за 15 минути. Причината беше, че една от гражданките в залата ругаеше общински съветници.

Служители от КОРЗ пък останаха пред зала „Хасково“ до края на заседанието.

Сесия

6 коментара

  • Как не ги е срам това ли е прозрачното управление.Да не допущат граждани да не им гледат резила.Ние за такива ли малуоумноци ли гласувахме.Време е да си ходите.

  • Пенче а Делян Гаргов не беше ли от Коалиция за България ИНФО не ми излизай с тоя номер за бързото коментиране

  • Ебаси диктатурата, да не пускат хората на публично заседание.Гробарите, усещам,че ще завьршите много, ама много зле. Бат ви Бойко да не влезе в килията на Иванчева?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.