Хасково

Остава тежко състоянието на 16-годишното момче от жестоката катастрофа край Харманли

Остава тежко състоянието на 16-годишното момче, което беше ранено при жестоката катастрофа на 28 ноември край Харманли, съобщиха за Haskovo.info от МБАЛ – Хасково.

Момчето е в медикаментозна кома. От катастрофата е с тежки травми по главата, като вече е претърпяло операции. Днес е имало признаци на леко подобрение, но според медиците още е рано да се каже как ще се развие лечението.

Както Haskovo.info писа, тежкият инцидент стана около 5 часа на пътя между село Доситеево и Харманли. 29-годишен мъж от село Българин е шофирал лек автомобил Опел без книжка и с 0.92 промила алкохол в кръвта. Той е загубил контрол над колата и се е забил в крайпътно дърво.

На място почина 28-годишна жена от село Българин, а 16-годишното момче беше откарано в хасковската болница, където продължава борбата за живота му.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЧОЧКО
ЧОЧКО
30.11.2018 19:09 19:09

Ха така а на пияното говедо шофирало без книжка нищо му няма

Back to top button