Любопитно

Дядо Коледа пристигна за запалването на елхата в Харманли

Коледната елха и празнична украса на Харманли грейна снощи. Малки и големи заедно отброиха секундите до запалването й.

За приповдигнатото настроение на публиката се погрижиха кукленият театър от Стара Загора, съвместно с участията на изгряващите звезди от ОУ „Иван Вазов“, НУ „Отец Паисий“, клуба по зумба към НУ „Алеко Константинов“ и ДГ „Ален Мак“. Всички те накараха публиката да танцува и пее в ритъма на предстоящите празници.

Харманли

Спектакълът „Фолклорна магия“, подготвен от старозагорския куклен театър, развихри фантазията на децата. Актьорите умело създадоха незабравими образи – пяха, танцуваха и свириха на сцената до коледната елха.

Скоро след това градът беше посетен и от Дядо Коледа. Долетял с шейната, той напомни на децата да му изпращат своите писма.

Харманли

Кметът на община Харманли Мария Киркова пожела на всички деца и техните родители да бъдат здрави и никога да не спират да мечтаят, както и много веселие и семеен уют през предстоящите празници. Страхотен завършек на вечерта беше зарята, която огря небето на Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button