Любопитно

Паола и Мюге останаха впечатлени от конкурса „Мис България“

Победителката в регионалния конкурс за красота в Хасково Паола Стефанова и една от нейните подгласнички Мюге Раиф останаха впечатлени от националния конкурс „Мис България 2018“.

Двете красавици се качиха на големия подуим снощи. Те споделиха пред Haskovo.info, че конкурсът им е харесал много. Участничките бяха 20 и се представиха в 3 дефилета – народни носии, бански и официални рокли.

Мис

Паола и Мюге не попаднаха в призовата тройка, но регионалният мениджър на „Интерсаунд“ Адриана Добрева заяви, че те са още твърде млади и бъдещето е пред тях.

Мис

Теодора Мудева от Бургас спечели короната на „Мис България“. Тя получи отличието си от миналогодишната победителка Тамара Георгиеваа. Подгласнички станаха Симона Пеловска от Ловеч и Михаела Йорданова от Варна. Конкурсът се организира от шефката на „Интерсаунд“ Ирина Папазова.

Мис

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button