Хасково

40 мъже се изследваха за рак на простата, оставиха 7 в хасковската болница

40 мъже са се изследвали за рак на простатната жлеза в рамките на три дни, съобщиха за Haskovo.info от МБАЛ – Хасково.

Безплатните профилактични прегледи се проведоха през миналата седмица. Ехографското изследване се извършваше в Урологично отделение. 7 от мъжете са имали проблем и са оставени в болницата за допълнителни изследвания.

Ракът на простатата е едно от най-разпространените ракови заболявания при мъжете. Най-често срещаните форми на рака на простата са аденокарциномите – раково заболяване, започващо в клетките, които произвеждат и изпускат слуз и други течности. Обикновено в начална фаза няма никакви симптоми, а в напреднал стадий може да причини по-често уриниране при мъжете или да намали силата на струята, но тези симптоми могат да бъдат причинени също така и от доброкачествени заболявания на простатата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Николов
Николов
03.12.2018 16:13 16:13

То, в Хасково няма урология, кои са лекарите- Милчев, Тончев и компания.Некадърници.

Васил Френкев
Васил Френкев
04.12.2018 8:02 8:02

Нещо сте в грешка не пропускате ли Д-р Анчев??????????????????????????? Всички тези пациенти са прегледани от него……като не знаете и сте предубедени да не кажа нещо друго то личи от написаното не коментирайте ,ако обичате……помислете вий какъвсте и тогава пишете…..

Back to top button