Хасково

Арестуваха сериен крадец от жилища, мъж задигна кашон с портокали в Хасково

20-годишен хасковлия е установен за серия от кражби, съобщават от полицията.

В края на миналия месец, познайникът на полицията е проникнал през незаключени врати и прозорец в три частни жилища в Хасково. Той е задигнал лаптоп, мобилен телефон и 5-грамов златен синджир. Младежът признал за деянията си и посочил къде е продал откраднатите вещи.

За кражба в хасковското управление е доведен и 30-годишен мъж, задигнал кашон с портокали, оставен пред хранителен магазин на булевард „Раковски“.

Серията от разкрити крадци продължава със залавянето на 24-годишен софиянец. В средата на октомври той заговорил 84-годишна жена пред дома й на улица „Дунав“ под предлог, че изкупува стари дрехи. Жената се качила до апартамента си в областния град с цел да продаде дрехи и после установила, че от жилището й липсват 200 лв. и 10 евро.

В ареста на Свиленград също за кражба е задържана 25-годишна любимчанка. Тя посетила магазин на булевард „България“ в Свиленград. В пробната взела със себе си 5 клина и 2 блузи, като им свалила алармените чипове с клещи. В бързината навлякла клин, на който забравила да свали чипа. Той задействал алармата, което довело до задържането й.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.12.2018 10:44 10:44

Минутки за реклама

Back to top button