Любопитно

Наградиха „Св. Климент Охридски“ като най-активно в Европейския ден на спорта в училище

Основно училище „Св. Климент Охридски“ в Хасково е сред най-активните в инициативата „Европейски ден на спорта в училище“, която цели стимулиране на физическата активност при децата, припомня Haskovo.info.

На официална церемония в Министерството на младежта и спорта зам.-министърът Стоян Андонов връчи почетни плакети и спортни пособия на директора Гинка Райчева и нейния екип.

Награда

От сдружение „БГ Бъди активен“ за четвърта поредна година организира „Европейски ден на спорта в училище“. Инициативата беше подкрепена от Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта, областни и общински администрации. Тази година в рамките на един ден бяха организирани множество различни събития с участието на над 90 000 ученици и близо 11 000 учители и родители.

Както Haskovo.info писа, ОУ „Св. Климент Охридски“ организира крос и спортни игри със забавления и награди.

Награда

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button