Любопитно

Деца с над 500 коледни картички, подаряват елхи на забавачките

Кметът Добри Беливанов ще разпрати за празниците картички, изработени от децата от 12 общински детски градини и от Дневен център за деца и младежи с умствени и физически увреждания „Марина“ и Център за настаняване на деца без увреждания, съобщават от общината.

Повече от 500 картички са предоставени от децата и младежите. С тях ще бъдат поздравени всички общински и държавни институции в общината, а така също централни институции, депутати, министри, евродепутати и медии. Всяка картичка е уникална и изразява коледното настроение на детето, което я е направило.

От своя страна кметът ще достави от общинския разсадник за всяка детска градина и център за настаняване елха от общинския разсадник. Дървото ще бъде посадено в двора на заведението за да може да бъде украсено от децата.

Припомняме, че община Хасково обяви конкурс за Коледна украса, срокът за изпращане на снимките е 10 декември на адрес pr@haskovo.bg.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.12.2018 19:58 19:58

Беливанов да вземе да оправи уличното осветление, че тая вечер половин Хасково е тъмно. Златю Марчев ще вземе да счупи някой крак, пред къщата му тьмно като в рог.После няма да може да подкрепя глупостите на бай Добри в съвета.Това е по-важно от картичките и елхичките.

Back to top button