Любопитно

Грейна коледната елха в Любимец

Снощи тържествено бяха запалени светлините на коледната елха в Любимец, съобщават от общината.

Докато очакваха белобрадия старец, под напътствието на джуджета и миньони, децата се включиха в различни танци и забавни игри, след което получаваха награди. И добрият старец не закъсня. Дядо Коледа дойде с пълен чувал подаръци и поздрави присъстващите на празника. Благодари за поканата и всички заедно отброиха последните секунди до символичното запалване на коледните светлини в Любимец. След грейването на елхата, небето над града се изпълни с пъстроцветни фойерверки, а празникът завърши с кръшно българско хоро.

Вече няколко поредни години, естествените иглолистни дървета в центъра са коледния символ на града. Те събират около себе си много хора, които тръпнат в очакване да станат част от коледната магия. И тази година организаторите осигуриха кутия, в която децата да поставят своите писма до Дядо Коледа. На присъстващите бе дадена и възможност да украсят по свое желание дръвчетата в центъра на града.

Със запалването на светлините на красивата коледна елха, бе даден официалният старт на коледните и новогодишни празници в Любимец.

Елха

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button